Wat leuk dat je meer wilt weten over Yogahester.

Yoga is al jaren in mijn leven. Met een achtergrond in topsport sprak de fysieke kant mij in eerste instantie zeer aan. Dat yoga zoveel meer te bieden heeft dan het lichamelijk, heb ik gaandeweg ontdekt. Afgelopen jaren hebben diverse docenten en studenten mij geïnspireerd en waardevolle ervaringen meegegeven, waar ik hen allen zeer dankbaar voor ben. Na vele workshops, trainingen en uren op de yogamat heb ik sinds 2012 op diverse plaatsen yogalessen gegeven.

Sinds 2017 ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in masseren. Dat het geven van massage net zo ontspannen zou zijn als het ontvangen er van, had ik vooraf niet kunnen voorstellen.

Yoga en masseren geven mij vertrouwen en scherpere focus in wat ik wil en waar ik voor kies. Laag voor laag pel ik af, met toewijding, acceptatie en compassie. Altijd behoefte aan ontwikkeling, en soms is daar groei, vanuit discomfort m’n grenzen verkennen. Maar er is ook vaak genoeg stilstand, tijd voor verdieping, reflectie op het geheel op mijn zijn. Ik leef meer vanuit ontspanning en lichtheid. Door te laten stromen en los te laten voel ik me vrij in het leven. Dat deel ik graag met anderen.

Ik ontmoet jou graag en ben benieuwd naar jouw verhaal. Tot binnenkort in Roosendaal!

~ Hester Schuyl ~

Opleidingen

Vinyasa yoga teacher training Yogamoves Utrecht (200 hr Certified Yoga Alliance) – 2012

Ashtanga docentenopleiding Brian Cooper (200 hr Yoga Alliance UK) – 2015

Massage opleiding KIOM Eindhoven, diverse weekenden – 2017/2018

Thai Dee, massage opleiding voor Thaise Yoga Massage preventief masseur – 2018/2019

Thai Facial Massage, Loi Kroh traditional massage & yoga, Chiang Mai Thailand – 2020

Thai Dee, massage opleiding therapeutisch masseur – start 2019 tot heden