3 januari 2022

Een fonkelnieuw jaar ligt voor ons om in gevuld te gaan worden. Maak de keuzes die bij jou passen, en vul je leven in zodat het goed voelt.

Voel je ook in 2022 welkom voor een massage bij Yogahester. Bel of mail voor een afspraak. Tot snel!

18 december 2021

Yogahester valt onder de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ): zorgverlening die valt onder deze WKKGZ is uitgezonderd van verplichte sluiting, massages zijn daarom mogelijk tijdens deze lockdown.

9 november 2021

Yogahester is verhuisd naar Bergen op Zoom, een prachtige plek gelegen aan de bosrand. Momenteel wordt hard gewerkt om de praktijkruimte klaar te maken, zodat ik weer massages kan geven. Stel je eens voor: na een ontspannende massage loop je zo het bos in voor een wandeling of een moment van stilte om de effecten nog dieper te voelen.

Vanaf december zijn massages weer in te plannen. Voel je welkom!

2 april 2021

Onderzoek naar massage bij beginnende heupartrose

In het kader van het afstuderen van de HBO opleiding tot therapeutisch masseur van Opleidingsinstituut Thai Dee heb ik afgelopen maanden een doelgroep onderzoek uitgevoerd naar heupartrose met de onderzoeksvraag of massage een positieve bijdrage kan leveren bij beginnende heupartrose. Kijk voor de samenvatting van het onderzoek hier:

23 februari 2021

Corona update: lock down maatregelen per 3 maart 2021 versoepeling

Vanaf 3 maart zijn er versoepelingen in de Corona maatregelen, masseren is weer toegestaan: voel je welkom voor een massage.