2 januari 2024

Ons ‘Land van Jan’ in gebruik: een prachtige plek gelegen tegen de bosrand in Bergen op Zoom voor ontspanning, ontmoeting en levenslust. Neem eens een kijkje op de website http://www.landvanjan.nl.

28 augustus 2022

De heerlijke periode van zomervakantie loopt op zijn einde. Veel activiteiten starten weer op in september, agenda’s kunnen wat voller raken. Hoe zorg jij er voor dat je ontspannen en vrij door het leven gaat?

Goed voor jezelf zorgen houdt voor iedereen wat anders in. Maak jij de juiste keuzes? Zorg jij goed voor jezelf?

Als jij ontspannen wordt van een fijne massage, kan ik je blij maken met een leuke kortingsactie in september:

Maak je in september een afspraak voor een massage van 60 of 90 minuten, dan krijg je 10% korting. Of verwen je lieve vriendin of vriend met een ontspannen cadeau.

Tot gauw op de massagemat!

18 februari 2022

Een massage of yogales gebeurt op een mat, maar het effect werkt door als je van de mat af stapt. Zeker als je de mat met regelmaat op zoekt.

Je wordt in het dagelijkse leven bewuster van wat er gaande is en welke keuzes jij zelf hierin maakt. Je leert rust momenten in te bouwen om te voelen. Yoga en massage laten je naar binnenkeren: luisteren en doorvoelen van al die sensaties in je lijf, je emoties, je gedachten. Hierdoor krijg je inzicht. Om van daaruit te doen wat goed is voor jou.

Het gaat niet om de massage of yogales zelf, maar om wat het in gang zet.

3 januari 2022

Een fonkelnieuw jaar ligt voor ons om in gevuld te gaan worden. Maak de keuzes die bij jou passen, en vul je leven in zodat het goed voelt.

Voel je ook in 2022 welkom voor een massage bij Yogahester. Bel of mail voor een afspraak. Tot snel!

18 december 2021

Yogahester valt onder de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ): zorgverlening die valt onder deze WKKGZ is uitgezonderd van verplichte sluiting, massages zijn daarom mogelijk tijdens deze lockdown.