Wat leuk dat je meer wilt weten over Yogahester.

Yoga is al jaren in mijn leven. Met een achtergrond in topsport sprak de fysieke kant mij in eerste instantie zeer aan. Dat yoga zoveel meer te bieden heeft dan het lichamelijk, heb ik gaandeweg ontdekt. Afgelopen jaren hebben diverse docenten en studenten mij geïnspireerd en waardevolle ervaringen meegegeven, waar ik hen allen zeer dankbaar voor ben. Na vele workshops, trainingen en uren op de yogamat heb ik sinds 2012 op diverse plaatsen yogalessen gegeven.

Sinds 2017 ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in masseren. Dat het geven van massage net zo ontspannen zou zijn als het ontvangen er van, had ik vooraf niet kunnen voorstellen.

Yoga en masseren geven mij vertrouwen en scherpere focus in wat ik wil en waar ik voor kies. Laag voor laag pel ik af, met toewijding, acceptatie en compassie. Altijd behoefte aan ontwikkeling, en soms is daar groei, vanuit discomfort m’n grenzen verkennen. Maar er is ook bezinning, tijd voor verdieping in het nu, reflectie op het geheel op mijn zijn. Ik leef meer vanuit ontspanning en lichtheid. Door te laten stromen en los te laten voel ik me vrij in het leven. Dat deel ik graag met anderen.

Ik ontmoet jou graag en ben benieuwd naar jouw verhaal. Tot binnenkort in Bergen op Zoom!

~ Hester Schuyl ~

Opleidingen

2012 – Vinyasa yoga teacher training Yogamoves Utrecht, 200 hr Certified Yoga Alliance

2015 – Ashtanga yoga docentenopleiding Brian Cooper, 200 hr Yoga Alliance UK

2017/2018 – Massage opleiding KIOM Eindhoven, basiscursus en vervolg cursus masseren, holistic pulsing

2018/2019 – Massage opleiding voor Thaise Yoga Massage preventief masseur, Thai Dee

2020 – Thai Facial Massage, Loi Kroh traditional massage & yoga, Chiang Mai Thailand

2019/2021 – HBO Thaise yoga massage therapeut, Thai Dee

Stilte laat je luisteren naar de fluisteringen van je ziel